Sabtu, 28 Januari 2012

Gambar Ilusi Optik Part 2

salam. pada tahun 2010, aku ada masukkan entri yang bertajuk gambar ilusi optik yang memang unik. hari ni baru aku nak buat part 2 tu pulak untuk entri ersebut. kahkah! rasa macam main time machine la pulak bila baca entri tersebut, rupanya dah lama blog ni berlangsung. thanks pada mereka yang still baca blog ni.

ok. jom layan gambar-gambar ilusi optik yang membuatkan mata terpinar-pinar!

sekawan burung atau wajah seorang wanita?


dikatakan ada 17 ekor kuda kecil dan seekor kuda besar..nampak?

muka seorang pakcik englishman?



bagi akulah, yang first picture tu yang paling style, tapi dah banyak orang buat pesen tu.
namun, ianya masih terbaik! 

assalamualaikum.

1 ulasan:

PinQib berkata...

=)

sangat menarikk.. upload kan part 2 cepat

BLOGGING

Get this widget

FILEM @ MOVIE

Get this widget

DOWNLOAD

Get this widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...