Sabtu, 28 Mei 2016

Jom Ke Pesta Durian Pulau Pinang 2016

Salam. Bagi penggemar buah durian, ini masanya nak rasa makan buah durian puas-puas. Pesta Durian Pulau Pinang tengah berlangsung sehingga 4 Jun 2016. Jom pakat-pakat serbu!

Durian
Pesta Durian Pulau Pinang 2016

Night Market Batu Feringgi Pulau Pinang

Salam. Ini kali kedua aku sampai Batu Feringgi sejak menetap kat Pulau Pinang ni. Sebelum ni pergi siang, yang ni aku pergi malam sebab nak tengok night market yang disebut-sebut oleh orang ramai. Rasanya night market Batu Feringgi ni memang khas untuk pelancong sebab banyak ole-ole yang boleh dibeli kat sini.

Night Market Batu Feringgi

Isnin, 23 Mei 2016

One Piece Karakter Sebagai Avangers

salam. Sebelum ni ada post doraemon yang cosplay macam-macam karektor. Kali ni kita tengok transformasi karektor one piece menjadi ahli avangers. Terbaik la!

one piece avengers

Tips Masuk Universiti

salam. ini memang kelakar!

Tips-tips yang diberi oleh abang-abang, akak-akak yang dah lepas zaman universiti. Memang best tips yang dibagi dan memang boleh diguna pakai oleh bakal-bakal pelajar yang freshie lagi.

#tipsmasukU

Tips Masuk Universiti

Lori Udang Terbalik di Lebuh Raya Karak

Salam.

Rezeki makan udang free la sapa-sapa yang lalu kat sana. Dah la harga udang sekilo sangat-sangat mahal sekarang. Lori udang terbalik di Lebuh Raya Karak, persimpangan BukitTinggi Resort. Difahamkan pemilik lori beri keizinan dan halalkan.

Lori Udang Terbalik

Khamis, 19 Mei 2016

10 Gambar Cosplay Doraemon

Salam. Doraemon merupakan satu cerita kartun yang tak lekang dari zaman kanak-kanak hinggalah korang beranak bercucu bercicit - memang terbaik. Jom tengok apa jadi bila Doraemon ber'cosplay' sebagai karektor famos lain.

source : otakurei facebook page

captain america
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...