Khamis, 28 April 2016

10 Jenis Umpan Memancing Di Laut & Ikan Sasaran

Salam. Sapa-sapa yang minat memancing tu, bolehlah baca info ni sebagai rujukan. Memang menarik! Boleh jugak masuk laman pages facebook Majalah Umpan kalau berminat nak tahu mengenai aktiviti memancing ni.

sumber : Majalan Umpan

20 Jenis Umpan Memancing Di Laut & Ikan Sasaran


Selasa, 26 April 2016

Burger Ayam Goreng NJoy

Salam. Aku pergi dalam minggu lepas, dengan seorang lagi member. Burger Ayam Goreng Njoy ni sangat-sangat la ramai orang. Siap kena beratur tu nak order! Rasa daging bakar dia sangat sedap, tapi roti dia tak kena taste - ambik lagi roti color ungu (perisa keladi). Last-last, makan daging sahaja, roti tak luak pun. Haha.

Kedai ni kat Batu Maung Pulau Pinang.

Sumber : Burger Ayam Goreng NJoy

burger ayam goreng njoy

Ahad, 17 April 2016

Sized Figurines Of Captain America And Iron Man From Hot Toys at Sunway Pyramid

Salam. Kepada peminat-peminat marvel movie jangan lepaskan peluang ni! Bersempena dengan tayangan filem Captain America: Civils Wars. Dari 15 April hingga 8 May Sahaja.

sumber : sunway pyramid

 Sized Figurines Of Captain America And Iron Man From Hot Toys at Sunway Pyramid

5 Contoh Resume Untuk Panduan

Salam. Untuk mereka yang mula mahu bekerja atau dalam proses mencari kerja lain. Boleh cuba untuk buat resume yang lebih mantap. Cubalah!

sumber : maukerja


BLOGGING

Get this widget

FILEM @ MOVIE

Get this widget

DOWNLOAD

Get this widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...