ABOUT

Salam dan selamat datang ke blog aku yang tak seberapa ni.

Tentang aku dan J&B Blogspot;

Jangan Bukak Blogspot (J&B) telah mula bertapak sejak tahun 2008. Telah banyak perubahan demi perubahan dilakukan pada blog ini. Sejak dari zaman universiti sehingga dah berkerjaya sekarang. Entri adalah pelbagai dan bercampur aduk mengikut kehendak hati, tiada niche yang tetap tetapi fokus utama kepada dunia filem, drama, animasi dan seangkatan dengannya.

Blogging merupakan cara penyampaian maklumat yang utama kerana bersifat lebih personal dan bergantung kepada pengalaman seseorang. Ianya umpama diari digital yang boleh digunakan sebagai satu platform berkongsi hobi dan minat.  

Random Facts tuan empunya blog;

1) Bukan kidal.
2) Lahir pada tahun 1989 di Terengganu.
3) Anak ke-8.
4) Lokasi terkini di Penang.
5) Kerja sebagai seorang pemerhati.
6) Ikut kepala sendiri.
7) Suka memandu tetapi malas.

Jika ada sebarang pertanyaan, pengiklanan atau permintaan boleh contact di;

Facebook : @jbblogspot
atau email melalui contact form di bawah;

foxyform

Semua kandungan yang disediakan di blog adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kesempurnaan mana-mana maklumat di laman web ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat ini atau untuk adanya maklumat ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini. 

update pada 11 November 2016.

Ulasan