Selasa, 13 April 2010

Video Lucah Dijual Kepada Budak Bawah Umur~

Salam.

Kejadian berlaku di sebuah pasar malam, tempat jualan VCD-VCD dan CD-CD cetak rompak. Memang telah tersurat~ Malaysia dan cetak rompak tidak dapat dipisahkan. Masalah yang telah lama berlaku dan sangat-sangat sukar diatasi kerana keuntungan penjualannya melebihi keuntungan menjual kerepok lekor atau menjual mee goreng basah~





Aku bersesak dalam keramaian, aku tak suka tempat ramai orang tetapi kadang-kadang tak suka pun kena lalui jugak. Aku pasang niat untuk beli filem setem ketika itu~ Masa tue citer nie macam goreng pisang panas! Sekejap je habis.

Aku dapat satu keping dan sudah tiba masa untuk bayar dan blah~

Tak sempat nak bayar, ada seorang budak tanya abang tue,

'abang citer nie ada aksi XXX tak?'
'ada je~'
'Kalau camtue bagi saya 1'

 Aku pun tengok la abang tue bungkus dan kasi dekat budak tue~ Budak tue aku rasa masih belasan tahun. mungkin belum amik exam PMR lagi~

Usaha aku untuk beli filem setem terbantut. Aku letak CD tue dan aku cari tempat jual CD lain. Akibatnya, aku terpaksa ke pasar malam tempat lain disebabkan CD setem dan habis di kedai lain, yang tinggal cuma tempat budak beli CD XXX je~konon boikit la haha.

Salam.

7 ulasan:

FarhanaDr berkata... Reply to comment

Okeyhhh.. Aku admire dengan keboikotan ko itu.. Ahaks.. ;p

Adikku sume ku dah siap2 pesan, sape nengok cite lucah mmg nak kene, tau laa balasannya.. Huhu.. Kene warning sket..

qismina berkata... Reply to comment

kalu aku kan.. maybe aku dah sound kat dak kecik tue.. huhuhu.

apelaaa.. boleh plak mamat tue pi jual.. merosakkan budak2 tul laa dia tue..

s A i F u L z A k W a N ® berkata... Reply to comment

terok r skrg ni..
hadoiyai..

zaza berkata... Reply to comment

abg yg jual tu pun satu...
agak2 r kalo nk jual sngt bnda tu,
budak bwh umo cm tu bleh rosak taw...

tu la xde kesedaran peranan msing2..urm..

~LP Lum~ berkata... Reply to comment

salam zuan~

hehehe... bgs2 kalo ada yg mcm awak nie.. boikot tmpat2 yg jual cd XXX.. syabas!! :)

joegrimjow berkata... Reply to comment

kecik2 dah jadi mengarut
bile besar?
haisshhh

Solehah berkata... Reply to comment

hmm..sbb tu la kita dah makin kucar kacir skg..budak kecik lg dah expose dgn benda x sihat..