Rabu, 3 Februari 2010

Novel online! Novel Cinta! Novel Melayu! Novel Lucah!!!


Salam.

Baru balik dari kelas Ko-K huhuu. Terus online!!

novel memang tak luput dek hujan..tak lekang dek panas..
sumber : blog nie

Aku suka baca novel. Kenapa tak percaya! Aku tak pernah beli pun, tibai yang akak aku punya wakaka.

Cara Aku baca..
  1. Aku baca first mukasurat! Ok teruskan ke mukasurat dua. Dah mula kenal watak!
  2. Skip sikit ke m/s 20/30/40 huhuu..Ok dah tahu sedikit kesinambungan watak3.
  3. Terus ke page 3/4 dari satu buku tue..nie bahagian klimaks!! Penting bahagian nie.
  4. OK. Baca m/s last sebagai penutup. Habis! Dah dapat tidur dengan lena wakaka.
Novel yang paling aku baca ialah Ayat-Ayat Cinta. Tue pun bahagian last3 masa Maria (ye3 je maria) mimpi yang dia kat depan pintu syurga tetapi tak boleh masuk sebab dia kafir. Aku baca pun sebab akak/adik/anak-anak sedara/member3 yang suka baca novel, kata best giler part tue...

Tapi yang pasti perempuan memang suka baca novel kan? aku kalau komik tue memang tak cukup la. Semua aku balon baca huhuu. Tak cukup memori aku nak simpan semua komik yamg aku dah baca. Banyak sangat kot!!

kalau korang nak baca novel online ke, novel melayu ke, novel cinta-cintun ke, dan yang penting dijamin free ada kat sini..

p/s : novel lucah?? Lu pikir la Sendiri hahaa..


28 ulasan:

Cik Peanut berkata... Reply to comment

wah..suke bace novel? kire sukelah wpun skip..hehehe

peanut dulu,
suka skunk malas..
lagi suke baca komik..
hehehe
:D

zaradgreat berkata... Reply to comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zaradgreat berkata... Reply to comment

aku dah berenti dah baca2 novel nih
hahaha
pening weh tengok tebal2

tapi takat nih aku bertahan citer AAC, KCB ngan hlovate tulis je lah.
lain dari lain woo citer2 nih.
lain aku tak layan dah.
malas.
hahaha

kalau nak baca jugak, baca bab 1 then lompat pegi ending part. hohoho

komik, anime, manga lagi best!

shazalisme berkata... Reply to comment

aku baca suma bahan bacaan termasuk paper balut nasi lemak~


time makan nasi lemak, baca paper tu memang besh!

hisham berkata... Reply to comment

salam bro...aku pun suke ayat2 cnte gak...hehe..cam mat bunge ke kite ni hahahaha

Watierman, rmanbkr berkata... Reply to comment

salam anakanda....bonda buat koleksi....dah banyak....infact...satu rumah penuh buku....!satu family punya koleksi....hubby pulak suka English fiction...reading online tak sama dengan to hold and read!

FarhanaDr berkata... Reply to comment

Ko bace novel azuan??? Hahahaha.. Sweetnye ko.. Ngeee.. ;p

Ery Farieha berkata... Reply to comment

tak suke!
br bace 1 muke da ngantuk
hahahha.
wlopon org kate best, aku tetap xley habiskan suku novel.

balqissy berkata... Reply to comment

anime sgt mengancam. =D

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ berkata... Reply to comment

aku pencinta komik~
tidak novel~

Uruchimaru @ kf berkata... Reply to comment

novel? umm interesting!

deusXmachina® berkata... Reply to comment

aku paling malas nak baca novel
novel last aku baca konserto terakhir time form 5 dulu

ermm..
link utk novel lucah tak ade kew???
erk888

DeVoTeD LiLy berkata... Reply to comment

aku bab beli semangat..
tp ta de mase nak baca..
tggu la nnt pas abes belajar..
khatamkan semua ni..
aishhhh...

chokio_nia berkata... Reply to comment

aku ske ramlee awng murshid nye cte..mantap!

piNky LuCiA berkata... Reply to comment

sape kata semua pompuan suka baca novel? aku tak suka baca novel pun.. huhu

Mamai berkata... Reply to comment

pakcik biasa baca sinopsis dulu baru baca isi...

pudding pie berkata... Reply to comment

dah jarang baca novel sebab jalan cerita lebih kurang sama jek

tapi sesekali tgk gak kat link yg ko bagi tu
best!

N a d i a berkata... Reply to comment

suka lagi
Komik Dik Cerdas Shin Chan! ♥

cikgu isza berkata... Reply to comment

saya baca novel bila susah nak tido,
hasilnya cepat je zzzzz
:)

Fatin Aliyya berkata... Reply to comment

aku hantu novel :)

faqih berkata... Reply to comment

@N a d i a

Eiymah berkata... Reply to comment

Sayapun sama! fanatik dengan novel2 melayu..hehehe

cik Bb berkata... Reply to comment

hahha,, same goes to me.. sinopsis wajib bace,, then main lompat2,, and d end. senang..haha..

Si GaDis BenTo berkata... Reply to comment

Best-best bace novel... :) seronok.. tapi... kurang la bace novel melayu.. hik hik.. jangan marah...

nurul berkata... Reply to comment

haha..ade gak orang bc novel cmni..ahaha..sy kalo baca express,nak cepat ke,baru skip..-p
Boleh terima novel melayu atau inggeris,asal kena romantik..ahaks -p

Tanpa Nama berkata... Reply to comment

Cm mna nk download novel free eh??? Please gtaw ye
email : nurin _farisha@ymail.com

Tanpa Nama berkata... Reply to comment

@nurinfarisha : xtau la macm mana nak download novel free..kalu nak baca boleh tengok kat link dalam post kat atas..

Tanpa Nama berkata... Reply to comment

Amboi