Ahad, 3 Februari 2013

Burger Bakar Abang Burn Cawangan Klang

Salam. Hari jumaat malam lepas berpeluang merasa Burger Bakar Abang Burn cawangan Klang. Inilah first time try burger bakar, itupun sebab dekat dengan rumah. Cawangan ni baru je bukak dalam dua hari macam tu, tapi orang dah beratur panjang. Ambik masa hampir 40 minit, baru burger sampai ke meja.

Burn Cheesy Chicken, Beef, burger bakar
Burn Cheesy Beef

Dari segi rasa memang tip top. Aku order Burn Cheesy Chicken, gabungan daging ayam bakar dengan mayonnaise, cheese, sos memang terbaik. Saiz burger pulak boleh tahan besarnya, kenyang sampai ke subuh. Air jenis boleh refill dengan pelbagai pilihan air yang boleh dirasa.

Bagi aku memang best, aku bagi 7/10. Kalau tak payah tunggu 40 minit, makannya cuma 10 minit. Mungkin akan diberi fullmark. Maklumat lebih pasal kedai burger bakar abang burn ni, boleh tengok di official facebook abang burn.

Burger Bakar, Abang Burn, Klang,
Meja memang penuh : kedai burger bakar abang burn cawangan Klang

burger bakar, peta, lokasi kedai burger bakar cawangan klang
Peta Lokasi Kedai Burger Bakar Abang Burn

2 ulasan:

Puteri Comel berkata...

Wow bestnyer... Nanti satu hari nanti Puteri akan try burger bakar ni. Nyumm..nyumm...nyummm..!!!

Megat Zulkarnain berkata...

Bodo alamat pun tak nanpak

BLOGGING

Get this widget

FILEM @ MOVIE

Get this widget

DOWNLOAD

Get this widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...