Sabtu, 31 Disember 2011

Terbaiklah Jozan di Final Maharaja Lawak Mega !!

salam. aku belum pernah tengok mnaa-mana aksi kumpulan untuk pertandingan maharaja lewak mega sehinggalah final tadi, baru first time tengok. Persembahan kumpulan osbon dan boboi memang pecah perut gelak. riuh sekejap bila abon cuba mengajar os menyanyi guna teknik berlatih menyanyi! Juri Dato Siti jugak sempat mendatangkan keriuhan di stadium melawati apabila memberitahu yang emaknya mahukan harun salim bachik sebagai hero jika Dato Siti berlakon! tapi sayang sekali persembahan kumpulan syok sangat menghampakan. kesian pulak tengok group syok ni!

jozan!
Tapi, yang paling terbaik bagi aku semestilah persembahan selingan yang dibawa oleh johan dan zizan sekaligus mempromosikan raja lawak musim terbaru. paling tak boleh blah, selamba badak aje diorang 'bahan' setiap juri maharaja lawak mega kali ni. Johan memang terbaik masa imitate gaya chef wan, zizan pulak paling lawak time menyanyi, johan salah masuk! hahaha. jozan the best. dari tadi aku cari video persembahan diorang time ni, tapi still takde orang upload lagi. update : jumpa satu video jozan di pentas maharaja lawak final.






apapun, tahniah kepada pemenang maharaja lawak mega!

juara - osbon
naib juara - boboi
ketiga - saehu
keempat - syok




Tiada ulasan:

BLOGGING

Get this widget

FILEM @ MOVIE

Get this widget

DOWNLOAD

Get this widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...