Jumaat, 13 Ogos 2010

Top Pop Cap Games : Plants Vs Zombies : Mediafire Full Version

Salam.

Cuti baru ini, sangat tertagih dengan satu games yang aku just saje saje download untuk bagi anak anak buah aku main, Tapi sebaliknya aku pulak turut teruja bermain sekali. Games Plants Vs Zombies nie memang best sebab memerlukan korang berfikir bagi menghentikan serangan dari zombie zombie yang semakin maju dari satu stage ke stage yang lain.

Tumbuhan ada pelbagai jenis senjata. Ada bom, ada cam pistol, ada yang bagi tenaga dll. Yang pasti semua ada kelebihan sendiri, tinggal cara nak guna supaya boleh lepas stage tersebut.
 


Nie korang boleh pilih tumbuhan yang nak bawak untuk berperang dengan zombie zombie nie.
Zombie pulak makin maju dari stage ke stage. Motif game : jangan bagi zombie masuk dalam rumah. Kalau terlepas, game over la jawabnya..huhu

Zombie menyerang tak kira malam siang. Aku dah main sampai peringkat 3 je baru huhuu.

Game nie memang best dan kalau korang nak main jugak bolehlah download di tempat aku download nie : Plants Vs Zombies Mediafire Full Version. Tak payah install ya!

kredit gambar : JomPhP.com

p/s : maen maen jugak tapi jangan lupa solat...hihi
salam.

6 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Hurrrmmm.. Kalaulah main game ni, mesti keje3, projek3 final tak gerak3 kan.. Hurrrmmmmm.. :p

Privacy_Resident berkata...

hahah! dah main game ni. dah khatam. dah main semula! syok woo.. ;)

selamat berperang dengan zombi! :P

Satio - Telefon Bimbit gua terbaru ;)

risanur berkata...

sesekali melayan game, memang best gak...tak kira umur kalu nak layan game..kalu masa tengah tensen lagi best layan...huhu...

hans berkata...

hahahaha
ku main game nih awal tahun nih
best


P/S : Itulah Bro! Kalau Nak Drift Tu Tutuplah Cermin Tingkap Kereta Tu Dulu! Kan Ker Ekau Dah Malu! Kahkahkahkahkah!

ArELeEz berkata...

main game nie buleh jadik addicted woo.. tp, kdg2 buleh gak release tensen.

Solehah berkata...

hehe..comel plk..

BLOGGING

Get this widget

FILEM @ MOVIE

Get this widget

DOWNLOAD

Get this widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...