Buffered Earning Nuffnang yang KALI PERTAMA aku dapat!! Cek Nuffanng Pun KALI PERTAMA jugak!!

Salam.

Sekarang dah masuk bulan 6. Sekejap je rasanya bulan 5 tahun nie ekeke.  Tengok di bahagian 'Blog Archive' aku cuma ada 5 entry untuk bulan lepas hoho. Nampak sangat aku malas update bulan lepas. Bulan nie jugak mungkin la mengalami nasib yang sama.

Tapi bila tengok trafik untuk bulan lepas macam ok je la walau tak tinggi macam selalu ekeke. Siap dapat buffered earning lagi dari nuffnang. First time nie dapat selepas 5 bulan pasang si nuffnang nie. TQ yea encik nuff. Masa aku cuti baru nie, satu cek nuffnang dah sampai kat tangan. Lagi dua on the way la tue ekeke.

..............................................

Ok. cukup pasal nuffnang, Sekarang nak bagi sebab aku bakal jarang update. Kemungkinan ini sangat tinggi sebab kalau boleh aku nak update je setiap masa huhuu.

1. Aku bakal ke Perlis pada bulan ini selama 3 minggu. Jadi kat sana nanti berkemungkinan aku tak dapat line tenet. Jadi aku bakal tak update blog ni. Kalau dapat line tenet pun, mungkin aku sibuk je dengan kerja aku sampai nak main internet pun malas ( Yang nie macam tak boleh percaya mana hahaa!!)

JAngan Jadi Malas Yea Adik-adik.
Gambar Nie amik sini
2. World Cup! Semuaa tahu kot pasal nie. Jadi paham-paham la sendiri, walhal orang yang tak maen bola mana macam aku pun teruja nak tengok world cup apatahlagi orang yang memang hujung minggu dia dok tengok EPL, Budesliga dan lain3 liga tambah tiap petang turun padang tengok bola. 

Dua nie je sebenarnya alasan aku. Ada lain korang mahu tambah ekeke~

 .....................................

Hihi. dah habis dah. Esok nak update lagi. Jadi tak boleh panjang3~
Salam.

Ulasan

PinQib berkata…
kongsi rahsia kerajaan buley>
Ery Farieha berkata…
huiyoooo
banyaknye check
Kancilbiru berkata…
wow tahniah...rezeki tu..hehe
Jard The Great berkata…
selamat pergi dan kembali.. =)
FarhanaDr berkata…
Hahahahahahahaha.. Aku nak gelak jek.. Pi perlis jangan lupa singgah ipoh mcm yg telah dibincangkan.. Sekian.. ;p
zayani zidane berkata…
nape aku nye xdpt cek,tapi dapat payment advice latter.mende tah..
sI tEDI berkata…
nak cek satu!
shey berkata…
ta faham caner buffered earnings ! :(
green berkata…
hepi nampak..
ReD berkata…
tahniah! dapat buffered earning. msti teruja gila..hehe
~LP Lum~ berkata…
salam zuan~

wah3... rezeki melimpah ruah... :)