Naikkan Trafik Blog!!

Salam..

Final exam minggu depan, mula la student dekat UKM nie tension terutama dak perempuan. Budak lelaki relax je. Macam aku nie, rilex je hari-hari update blog hehe.

Aku ada dengar satu kes dari member perempuan aku. gosip sikit hihi. Ada seorang kawan dia nama kononya yati (aku pun tak tahu nama dia!!) tension sangat masa study week ni padahal result setiap sem gempak. siap calarkan tangan dia dengan pisau sampai keluar darah. ngeri siot aku dengar. Aku dah la fobia sikit dengan darah ni!!

Sebab tu la orang selalu cakap, kalau tension je, mesti buat benda-benda bodoh. Cuba tukar sikit kalau tension tue, buat amal ibadat, dekatkan diri dengan Tuhan. Baru tak jadi benda-benda bodoh tu. Nasihat orang pandai diri sendiri hampeh!! Tapi aku jarang tension nie. Cool je memanjang haha.


gambar : www.somethingawful.com

Nak kongsi sikit ni, cara-cara nak naikkan trafik kat blog kamu,kamu dan kamu bloggerz.
Klik sini.
Salam.

Ulasan

mamai berkata…
usah tennsion-tension yang penting niat kamu belajar kalau nak lulus periksa dengan cermerlang memang malang
mamai berkata…
usah tennsion-tension yang penting niat kamu belajar kalau nak lulus periksa dengan cermerlang memang malang
kawie2020 berkata…
lelaki biasa la kool per... mane ade lg budak laki2 toreh tangan coz tension periksa... sebab tu laki bleh kawin 4...hahaha...

thanx bro for sharing the info..
pmpuan memang cpt tension..
dh memg e2 sifat smulajd kot..
bnda remeh pn jd besor.,
huhu..tp xsuma okie..hehhe
Ayu berkata…
exam mmg menakutkan .. terutama pelajar tua mcm akak nih.. result exam for english x pnh nya yg dpt A.. asik je la C manjang.. hahhaa..

tp apa nk buat.. muda2 dulu malas blaja .. dah tua baru nk insap..

anyhow... gudluck dik..
sharamli berkata…
eleh...k0rang dak laki pandai2..memang la rileks.....
zaiMi berkata…
pmpn mmg cpt glabah.. tp bangsa diorg la yg pandai2 & slalu dpt markh tgi.. heheh
hazieyati berkata…
uit.. yati? haha.. yg pasti yati dlm crite ko tu bukan aku.. aku terover relax study week ni.. siap leh gi tengok wayang lg.. haha
ZARA 札拉 berkata…
Tak payah tension~
hidup cool~
Exam tu duniawi je...(pensyarah aku cakap dulu..mau dushum dia~seb baek aku dapat A-)
farae berkata…
yeke?wah dasat.lek sudeh..
Fatt Chin Choy berkata…
gila ganas budak result gempak tu
nadnye berkata…
betoi.. betoi.. relax la, usaha lepas tu tawakal
sebab nak sangat result gempaq sampai buat camtu.. hmm banyak cara lain nak hilang tension
farah berkata…
itulah,

hidup kena cool,

baru lah best.

hehe
pudding pie berkata…
bak cket "cool" tu
bgs tol!! hahaha

anyway, gd luck for exam nt!
khalil berkata…
wa.takut darah ye..tgok la sorrority rows!! =p
ada_hairuni berkata…
good luck exam ye!