Selasa, 17 Januari 2012

Jozan Sewaktu Pembukaan Raja Lawak 6 Memang Terbaik!

salam. aku memang tak tengok raja lawak 6, just cari video jozan di youtube je. nanti lah tunggu ada peserta yang dikatakan best oleh ramai pihak baru tengok. haha. balik dari kerja tadi, bukak youtube, terus cari video jozan masa raja lawak 6, sebab member kata lawak giler. so layan aje video kat bawah, memang gelak sakan tengok dua orang ni.




first video ni masa opening raja lawak 6. memang gelak sakan!


ni peminat jozan yang buat rasanya. cut part yang ada jozan je. terbaik!


assalamualaikum.

1 ulasan:

Mohammad Abu Bakar Kamal berkata...

masih minggu pertama.. hanya bbrp peserta shj yg membuat lawak mnjadi.. yg lain2 masih kaku..

BLOGGING

Get this widget

FILEM @ MOVIE

Get this widget

DOWNLOAD

Get this widget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...